FLYER / BROCHURE

Een flyer/brochure is een effectieve manier voor promotie van je onderneming, aankondiging van evenementen of acties. 

POSTER/ SPANDOEK/ VLAG/RECLAMEBORDEN (DOEK)

Een opvallend (grote) reclame uiting om een evenement of boodschap te promoten voor een festiviteit of aankondiging voor je bedrijf, vereniging of particulier.

BANNER FACEBOOK/TWITTER

Een professionele achtergrond(foto) voor je bedrijfspagina of voor je persoonlijke profiel op facebook of twitter die recht doet aan wie je bent.

KAART/ UITNODIGING

Een unieke kaart voor een (feestelijke) gebeurtenis, een trouwerij, geboorte, jubileum, 50 jaar, (bedrijfs-)opening of reclame uiting. Zowel per post of digitaal te versturen.

 

Bij al deze grafische uitingen bespreken we eerst de inhoud van het ontwerp en jouw wensen wb. teksten en afbeeldingen. Zodra er een eerste ontwerp ligt, ontvang je van mij een proefbestand ter correctie of voor akkoord.

 

ADVERTENTIETEKST

Bij het ontwerpen van een advertentie overleggen we in welk medium, bijvoorbeeld een krant, tijdschrift of digitaal gebruik je deze wilt plaatsen, er is veel mogelijk … Je geeft de afmeting aan en of het in zwart-wit of full color aangeleverd moet worden.

 

DRUKWERK

Met het uiteindelijke ontwerp wat we samen hebben overlegd, heb je nu een digitaal document drukklaar. Het is mogelijk om dit drukwerk via mij te laten verzorgen.