LOGO

Je start een nieuwe onderneming of vindt het tijd worden voor een nieuwe look? Dan help ik om je idee van ondernemen te vertalen naar een passend en herkenbaar gezicht in de vorm van een krachtig “logo”.

Tijdens een kennismakingsgesprek, bij voorkeur persoonlijk en op locatie, bespreken we jouw wensen en geef ik de mogelijkheden aan.
Daarna maak ik aan de hand van ons gesprek enkele ontwerpen. Deze leg ik per mail aan je voor en van daaruit werken we er samen aan tot het volledig naar je zin is!

In het verlengde hiervan kan jouw logo ook uitgewerkt worden naar een bijpassende huisstijl.

HUISSTIJL

Ondanks vele digitale mogelijkheden blijven visitekaartjes, briefpapier, brochures en ander drukwerk onmisbaar voor een professionele uitstraling. Uitgangspunt is dat ze allemaal jouw identiteit versterken. De kracht van een consequente huisstijl is ‘herhaling, herhaling en nog eens herhaling’, zodat je voor jouw relaties goed herkenbaar bent.

De huisstijlontwerpen kunnen worden geleverd in alle gangbare bestandsformaten, die toepasbaar zijn op al je drukwerk en online producten zoals EPS, AI, JPG en PNG.

Ook is er de mogelijkheid om het drukwerk door mij te laten verzorgen.

 

WEBSITE

Ook is het mogelijk om met mijn ontwerpen een website of persoonlijke foto’s te laten verzorgen.
Het bouwen van een website is een samenspel tussen techniek en vormgeving. Daarom doe ik dit niet zelf, maar hiervoor werk ik samen met enkele partners en maken we hierover afspraken.

Mocht je al samenwerken met meerdere grafische partners of webbouwers voor de uitstraling van jouw bedrijf, dan is het handig om te beschikken over een stijloverzicht. Deze kan ik na afloop van ons project op basis van de huisstijl voor je samenstellen. Hierin geef ik de toepassingen van jouw huisstijl weer, zodat er geen verschillen in het werk ontstaan in online en offline toepassingen. Dit ongeacht wie de productie ter hand neemt. Graag ben ik hierin jouw kritische partner met andere grafici.