Over dk5design

01

wie?

dk5design

De persoon achter dk5design is Dorien Kouwert. Met veel plezier en succes heb ik mij in de afgelopen jaren ontwikkeld als vormgever. Zo heb ik opdrachten uitgevoerd voor zowel bedrijven, particulieren als lokale sportverenigingen.

In mijn werk houd ik van een creatieve, maar doeltreffende vormgeving waarbij unieke eigenschappen zichtbaar worden in een aansprekende vormgeving. Ik houd van ontwerpen waar je blij van wordt… maar mijn rol is adviserend, jij beslist!

De naam dk5design heeft weinig uitleg nodig. De 5 is een verwijzing naar de vijf vingers op elke hand,  die ik nodig ben om  mijn creatieve gedachten te ontwerpen . Ook staat de 5  persoonlijk  voor mij en mijn vier zussen. 

02

Wat?

Je start een nieuwe onderneming of vindt het tijd worden voor een nieuwe look? Dan help ik
om je idee van ondernemen te vertalen naar een passend en herkenbaar gezicht in de vorm
van een krachtig “logo”.

Ondanks vele digitale mogelijkheden blijven visitekaartjes, briefpapier, brochures en ander
drukwerk onmisbaar voor een professionele uitstraling. 

Het bouwen van een website is een samenspel tussen techniek en vormgeving. Daarom doe
ik dit niet zelf, maar hiervoor werk ik samen met enkele partners en maken we hierover
afspraken.

Bij al deze grafische uitingen bespreken we eerst de inhoud van het ontwerp en jouw
wensen wb. teksten en afbeeldingen. Zodra er een eerste ontwerp ligt, ontvang je van mij
een proef-pdf bestand ter correctie of voor akkoord.

03

Hoe?

Wil je meer weten over mijn werk of wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via info@dk5design.nl of bel 06 31 21 90 26.